Известие

Collapse
No announcement yet.

аре некой ако знае да каже дефектите на Аlfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аре некой ако знае да каже дефектите на Аlfa Romeo

are ako znaete kajete defektite na alfa romeo 6toto se zaeh da pravq edna alfa i q zakasah qko are nekoi ako znae ili da mi se obadi na 0887335525 ili da mi pi6e na skypa icako_pk aa moje i na po6tata icako_pk@abv.bg

аре ако знаете кажете дефектите на алфа ромео щото се заех да правя една алфа и я закасах яко аре некои ако знае или да ми се обади на 0887335525 или да ми пише на skypa icako_pk аа може и на пощата icako_pk@abv.bg

1. Писането на кирилица е задължително.
    2. Какъв модел е тази алфа?
    3. Какви са тези дефекти?
    4. Пиши по-смислени заглавия.
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Re: аре некой ако знае да каже дефектите на Аlfa Romeo

Първоначално публикувано от Icako_pk
      are ako znaete kajete defektite na alfa romeo 6toto se zaeh da pravq edna alfa i q zakasah qko are nekoi ako znae ili da mi se obadi na 0887335525 ili da mi pi6e na skypa icako_pk aa moje i na po6tata icako_pk@abv.bg

аре ако знаете кажете дефектите на алфа ромео щото се заех да правя една алфа и я закасах яко аре некои ако знае или да ми се обади на 0887335525 или да ми пише на skypa icako_pk аа може и на пощата icako_pk@abv.bg
      ако знаеш с какво си се захванал
      alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Re: аре некой ако знае да каже дефектите на Аlfa Romeo

Първоначално публикувано от didofurnira
        Първоначално публикувано от Icako_pk

ако знаеш с какво си се захванал
        аха... откажи се доакто е време
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

бегай далече от алфите яко дефекти да знаеш

ей аз имам един дефект- като си отворя стъклото при 200 и си тръсна фаса направо ми отлита оганчето
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower

ей аз имам един дефект- като си отворя стъклото при 200 и си тръсна фаса направо ми отлита оганчето

Абе ти си песен, аз какъв проблем имам . Зареждам до горе, карам има няма 900 километра и па трябва да зареждам. Ебаси и колата, кви проблеми прави само а ?
            Ще взема да я сменям, то на немските коли такова нещо не можеш да видиш.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              Първоначално публикувано от WhitePower

Абе ти си песен, аз какъв проблем имам . Зареждам до горе, карам има няма 900 километра и па трябва да зареждам. Ебаси и колата, кви проблеми прави само а ?
              Ще взема да я сменям, то на немските коли такова нещо не можеш да видиш.
              Стига па и ти,бе!Какви са тия изказвания,момчето се интересува,какво смешно има,та веднага го нападате?!Ами кола на старо като се купува какво се гледа?(В някои райони на страната се гледа първо да е от ВАГ-концерна-тия дето най-прегреват,ама народо е прост)А към колегата,вярно,за кой модел те интересува какви дефекти показва?
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ти там с Alfa - та.......
                да знаеш едно! Това е автомобил за маняци.Това е страст, която е продиктувана от сърцето.Това не е нещо, което трабва да го направиш просто да се возиш, и да се придвижваш от точка А - до точка В.
                За тази цел си пообъркал марката.Препоръчвам ти кола-може и волска.Или ако искаш можеш да видиш други модели.Има!Нещо ГОЛФЧЕ, ОПЕЛЧЕ,РЕНДЕН-це...има, коли, направени за хора, като теб.Производителите са помислили за всички на планетата.Слагаш му газчица и се фалиш на всякъде как си отишъл до морето за 2-3 дни и си похарчил само 55лв за газ и още 50лв за евтини мотели.
                Помисли и по въпроса, че за Alfa Romeo няма да намериш можещ и знаеш майстор....щото тези коли не се правят, те или се движат с 6500-оборота или се ползват за навеси.Всичко останало е компромис, с който не всеки може да се примири.
                Та на темата с дефектите.:
                Най-големия е, че като си сложиш крака на гаста виждаш оборотомера на 4000 оборота и започваш да мислиш тази кола има ли скорости, при каква скорост се превключват предавките.Такива работи! има и още ама кво да те занимавам.....
                ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.
                EX-Alfa Romeo 155 1.7 T.Spark 8V/ from-1994

Comment

interesuvam me defektite na alfa 155 2.5 td seriozno vi pitam i ne me e sram montior sam ot dosta vreme i tova mi e parviqt slu4ai da ne znam taka 4e nqkoi ako znae molqvi kajete mi

интересувам ме дефектите на алфа 155 2.5 тд сериозно ви питам и не ме е срам монтьор сам от доста време и това ми е първият случаи да не знам така че някои ако знае моляви кажете ми

----------------------------------------------------------------------------
                  Колега пиши на кирилица!

Comment

че то баш на тоя алфа 155 2.5 тд нищо не й е от алфа
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Що го плашите момчето . Понякога Алфите даже и се движат .
                      При мен има 1 много голям проблем - неще да вдига повече от 225 км
                      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                      X